AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak kendini toparlayamayacağına, büyük zorluklar geçireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak fırsatların heba edileceğine, dertleşerek moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak çok kötü durumlara düşüleceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı koşamamak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalettir.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında elbisesi çalınmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabımın çalındığını görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski çalışma arkadaşlarını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banka çalışanı görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir