AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak isteyip koşamamak

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak dertlerin dermanının bulunacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı koşamamak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak toplum için faydalı işler yapacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalettir.

Kahve falında merdivende koşmak güllük gülistanlık olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında otobüse koşmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak varolan borçların ödeneceğine, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iniş aşağı koşmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir