AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bir bebek sahibi olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında açık birinin kapandığını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine inanılır.

Kahve falında başı açık birinin kapandığını görmek ayrılanların kavuşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında açık bir insanın kapandığını görmek kötü kişilere yakın olacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında açık bir kadının kapandığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık birini kapanmış görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapının kapandığını görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri kapanmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir