AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kapanmak

Kahve falında ayağa kapanmak

Kahve falında ayağa kapanmak işlerin yavaşlayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa kapanmak gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Kahve falında ayaklara kapanmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarına kapanmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayaklarına kapanmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında annenin ayaklarına kapanmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında ayağa kapanmak büyük adımlar atılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının kapandığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinin kapanmasını görmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapanda fare görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir