AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal soyduğunu görmek

Kahve falında portakal soyduğunu görmek

Kahve falında portakal soyduğunu görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal soyduğunu gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Kahve falında portakal soyduğunu görmek verimli işlere gireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal soymak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal kabuğu soymak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elma kabuğu soymak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Kahve falında dil soymak alim ve bilge insan olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Kahve falında insan derisi soymak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün derisi soymak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında müze soymak evlerindeki huzurun artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir