AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık soymak

Kahve falında salatalık soymak

Kahve falında salatalık soymak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlenme yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık soymak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında salatalık soyduğunu görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık soymak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında salatalık görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında salatalık soyup yemek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Kahve falında soyulmuş salatalık görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük salatalık görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında biber ve salatalık görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak hayattan elini eteğini çekeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir