AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda olduğunu görmek

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında kabristan temizlemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabristan görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda dua etmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek en büyük acılarının dineceğine, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabristanda yatmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda ağlamak kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristanda dolaşmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir