AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda ağlamak

Kahve falında kabristanda ağlamak

Kahve falında kabristanda ağlamak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda ağlamak gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Kahve falında kabristanda ağlamak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda dua etmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabristan ziyaret etmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristan görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kabristanda görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kabristanda uyumak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda yatmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kabristanda dolaşmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir