AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristan temizlemek

Kahve falında kabristan temizlemek

Kahve falında kabristan temizlemek ardından sevinçli bir haber alınacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kabristan temizlemek gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Kahve falında kabristan temizlemek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini kabristanda görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında kabristanda dolaşmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında kabristan görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda uyumak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek işinde büyük başarılar alacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında kabristanda yatmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir