AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristan görmek

Kahve falında kabristan görmek

Kahve falında kabristan görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kabristan gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kabristandan geçmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristana selam vermek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda ağlamak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kabristanda gezmek hayatının iyileşeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda köpek görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda uyumak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir