AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda yatmak

Kahve falında kabristanda yatmak

Kahve falında kabristanda yatmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda yatmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında kabristanda yatmak emellere ulaşılacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kabristanda dua etmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kabristanda yürümek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ailesini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabristana gitmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet eder.

Kahve falında kabristan görmek işlerinin gerileyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak kısmetinin kapanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini kabristanda görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda ağlamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir