AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda dua etmek

Kahve falında kabristanda dua etmek

Kahve falında kabristanda dua etmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kabristanda dua etmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Kahve falında kabristanda dua etmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristandan geçmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kabristanda görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabristana gitmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda ağlamak ortaklı işlere iştirak edileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristana selam vermek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak zor durumların sona ereceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir