AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda fatiha okumak

Kahve falında kabristanda fatiha okumak

Kahve falında kabristanda fatiha okumak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak bir koyduğu işten üç alacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristandan geçmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda gezmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kabristana gitmek kazancın az da olsa yitirileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda uyumak şansın yaver gideceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda yürümek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabristan temizlemek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir