AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda kuruan okumak

Kahve falında kabristanda kuruan okumak

Kahve falında kabristanda kuruan okumak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda fatiha okumak fırsatların daha büyük getirileri olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabristana selam vermek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda köpek görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kabristanda görmek mal mülk sahibi olunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kabristan temizlemek içsel güvensizliklerinize, problemlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında kabristanda dolaşmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristan ziyaret etmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, can sıkıcı haberler almaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir