AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristan ziyaret etmek

Kahve falında kabristan ziyaret etmek

Kahve falında kabristan ziyaret etmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kabristan ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kabristan ziyaret etmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabristanda uyumak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında kabristanda köpek görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kabristanda görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabristana selam vermek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda yürümek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir