AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda köpek görmek

Kahve falında kabristanda köpek görmek

Kahve falında kabristanda köpek görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında kabristanda köpek gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormak gerekebilir.

Kahve falında kabristanda köpek görmek elinin bolluğa kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında kabristanda dua etmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kabristanda görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kabristana selam vermek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kabristan temizlemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında kabristanda yatmak ömür boyu süreceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabristan ziyaret etmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda ağlamak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir