AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kabristanda görmek

Kahve falında kendini kabristanda görmek

Kahve falında kendini kabristanda görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kabristanda gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında kabristanda dua etmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabristana selam vermek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabristanda yatmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda dolaşmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kabristan görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kabristanda görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kabristandan geçmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabristana gitmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir