AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristana selam vermek

Kahve falında kabristana selam vermek

Kahve falında kabristana selam vermek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabristana selam vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında kabristana selam vermek güzelleşeceğine, huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristan görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda köpek görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kabristanda dua etmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda yürümek kötü bir habere veya tehlikeye, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda yatmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kabristanda görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabristandan geçmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir