AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda uyumak

Kahve falında kabristanda uyumak

Kahve falında kabristanda uyumak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kabristanda uyumak gördüyseniz:

  • Paranızı büyüme potansiyeli olan konulara yatırmanızda fayda var.

Kahve falında kabristanda uyumak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda dua etmek işinde çok büyük bereket göreceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek şansın kapanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kabristana gitmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabristanda gezmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında kabristanda ağlamak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kabristanda dolaşmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kendini kabristanda görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir