AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristandan geçmek

Kahve falında kabristandan geçmek

Kahve falında kabristandan geçmek işlerin yoluna sokulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kabristandan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında kabristandan geçmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristan temizlemek mutlu ve keyifli hissedeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Kahve falında kabristanda ağlamak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, rızkın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda uyumak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında kabristanda dua etmek yeni iş teklifleri alacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda yatmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristana gitmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda dolaşmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir