AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda gezmek

Kahve falında kabristanda gezmek

Kahve falında kabristanda gezmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabristanda gezmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Kahve falında kabristanda gezmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabristana gitmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında kabristandan geçmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak ağız tadının yerine geleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabristanda dolaşmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabristanda yatmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristan görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kabristanda ağlamak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir