AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabristanda yürümek

Kahve falında kabristanda yürümek

Kahve falında kabristanda yürümek yokluğa, darlığa düşeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda yürümek gördüyseniz:

  • Tecrübe önem kazanıyor.

Kahve falında kabristanda yürümek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabristanda dua etmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında kabristanda köpek görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, verimli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabristanda dolaşmak zamanla daha çok para elde edeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristanda ağlamak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kabristana gitmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabristanda olduğunu görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabristana selam vermek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir