AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabre su dökmek

Kahve falında kabre su dökmek

Kahve falında kabre su dökmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işsizin iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabre su dökmek gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında kabre su dökmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında yere su dökmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa su dökmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önüne su dökmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işarettir.

Kahve falında bardaktaki suyu dökmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başından su dökmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Kahve falında tasla su dökmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir