AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaktaki suyu dökmek

Kahve falında bardaktaki suyu dökmek

Kahve falında bardaktaki suyu dökmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bardaktaki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Kahve falında bardaktaki suyu dökmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında saç su dökmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında arabaya su dökmek sorunlarının sona ereceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek rakipsiz hale geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini su dökmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek kazancını çoğaltacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir