AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir yaptığını görmek

Kahve falında kabir yaptığını görmek

Kahve falında kabir yaptığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işarettir.

Kahve falında kabir yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalet eder.

Kahve falında kabirden toprak almak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında kabir hayatını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabir içinde olmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında tek kabir görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde yattığını görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kabir başında ağlamak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabir içine girmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir