AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kabir görmek

Kahve falında tek kabir görmek

Kahve falında tek kabir görmek gönül yaralarının iyileşeceği, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında tek kabir gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında tek kabir görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında kabirde ateş görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kabir azabı çeken görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir taşı görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya kabir görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabirden kalkmak kısmetli bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın azalacağına inanılır.

Kahve falında kabir hayatını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir