AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir hayatını görmek

Kahve falında kabir hayatını görmek

Kahve falında kabir hayatını görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir hayatını gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Kahve falında kabir hayatını görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayat kurtarmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hayatta olan birinin mezarını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, güzel fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin hayatını kurtarmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hayatını kurtardığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun hayatını kurtarmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan hayatı kurtarmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayattaki birinin öldüğünü görmek rütbe alacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir