AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde yattığını görmek

Kahve falında kabirde yattığını görmek

Kahve falında kabirde yattığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında kabirde yattığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kabirde yattığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirde ateş görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde ışık görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabir üzerine yatmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabir hayatını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kabirde görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir