AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir içinde olmak

Kahve falında kabir içinde olmak

Kahve falında kabir içinde olmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir içinde olmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında ev içinde kabir görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kabir görmek herkesin yardımına koşacağına, hayatın fal sahibine güleceğine işarettir.

Kahve falında kendini kabirin içinde görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir içinde olmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabirde sorgulandığını görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde yattığını görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirden ses duymak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, günahların af olacağına inanılır.

Kahve falında boş kabir görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir