AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir içine girmek

Kahve falında kabir içine girmek

Kahve falında kabir içine girmek canının sıkılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, neşe içinde olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir içine girmek gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında kabir içine girmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında kabirde yatmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kabirde ateş görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında kabirde su görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua etmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabir toprağı görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kabirden çıkmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir