AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirden toprak almak

Kahve falında kabirden toprak almak

Kahve falında kabirden toprak almak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında kabirden toprak almak gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kabirden toprak almak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabir toprağı görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde gezmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirden ses duymak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kazancınızın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında kabir tahtası görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir azabı çeken birini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kendini kabirde görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir