AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirden çıkmak

Kahve falında kabirden çıkmak

Kahve falında kabirden çıkmak verilen  sözlerin tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabirden çıkmak gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında kabirden çıkmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde yasin okumak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir başında ağlamak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kabirde yattığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında kabir aramak bazı başka desteklere kavuşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında kabir ziyaret görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabir toprağı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir