AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde su görmek

Kahve falında kabirde su görmek

Kahve falında kabirde su görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde su gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kabirde su görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir sulamak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine inanılır.

Kahve falında kabir taşımak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabir yaptığını görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak istediği gibi hareket edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir açmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir