AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir toprağı görmek

Kahve falında kabir toprağı görmek

Kahve falında kabir toprağı görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir toprağı gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında kabir toprağı görmek donanımlı kılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kabirden toprak almak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde bebek görmek büyük işlere girileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua etmek kazancının günden güne çok artacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabirle konuşmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş kabir görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir