AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir başında dua etmek

Kahve falında kabir başında dua etmek

Kahve falında kabir başında dua etmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Kahve falında kabir başında dua etmek gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında kabir başında dua okumak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabir başında dua etmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kabir duası okumak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde dua etmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, mevkie edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kabire dua okumak kendisini aşan işlere kalkışacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kabirde dua okumak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yersiz yere suçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir başında oturmak ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir