AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde yatmak

Kahve falında kabirde yatmak

Kahve falında kabirde yatmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında kabirde yatmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında kabir üzerine yatmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Kahve falında kabirde yatmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, iyi hissedileceğine inanılır.

Kahve falında kabirde bebek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kabirden çıkmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir tamir etmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir yaptığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabirde ateş görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir