AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi elinde tutmak

Kahve falında kabeyi elinde tutmak

Kahve falında kabeyi elinde tutmak ömür boyu süreceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye el sürmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye el görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye elini sürmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kabeye elini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babanın elini tutmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir