AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini makinaya kaptırmak

Kahve falında elini makinaya kaptırmak

Kahve falında elini makinaya kaptırmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarım makinaları görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında overlok makinası görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında makinaya çamaşır atmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında makina iğnesi görmek ele geçen kazancın azalacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında zaman makinası görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında nakış makinası görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında dikiş makinaları görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir