AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye el sürmek

Kahve falında kabeye el sürmek

Kahve falında kabeye el sürmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, yurtdışına gidileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işarettir.

Kahve falında kabeye el sürmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında kabeye el sürmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında kabeye elini sürmek hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye yüz sürmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini boka sürmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline kına sürmek çok mutlu olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kurana el sürmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ellere krem sürmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir