AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye elini görmek

Kahve falında kabeye elini görmek

Kahve falında kabeye elini görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, şansının yaver gideceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kabeye elini gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kabeye elini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye elini sürmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak kazançlı adımlar atılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye el sürmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye el görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maket kabe görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir