AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bilgi sahibi olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kazancının helal para olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak üzüntülerin sevince döneceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak yeni bir ortama gireceğine, dikkat çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir