AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye el görmek

Kahve falında kabeye el görmek

Kahve falında kabeye el görmek kredi çekileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye el gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kabeye elini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında kabeye el görmek ayaklandıracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye elini sürmek huzurunun yerinde olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi elinde tutmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye el sürmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı kapatmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt kabı görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir