AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacerül esvede el sürmek

Kahve falında hacerül esvede el sürmek

Kahve falında hacerül esvede el sürmek zamandan da kar edeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında hacerül esvede el sürmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında hacerül esved görmek işlerinin ağırlaşacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacerül esvedi öpmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esi tarafindan aldatmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında esmaül hüsna okumak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında esyalarını kaybetmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esortman almak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir