AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt kabı görmek

Kahve falında yoğurt kabı görmek

Kahve falında yoğurt kabı görmek bunun da geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt kabı gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Kahve falında yoğurt kabı görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu dolma yemek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yaptığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı yoğurt yemek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek yeni bir ortama girileceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında peynir ve yoğurt yemek varını yoğunu kaybedeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurtlu mantı görmek başının derde gireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir