AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinin dokunduğunu görmek

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, borçlarının kapanacağına, yüzünde güller açacağına delalet eder.

Kahve falında cinin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Kahve falında cine dokunmak güzel huylarının değişeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cinin dokunduğunu görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tavana dokunmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine dokunmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında gökkuşağına dokunmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına dokunmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir