AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına dokunmak

Kahve falında ayağına dokunmak

Kahve falında ayağına dokunmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kesesinin dolacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Kahve falında ayağına dokunmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa dokunmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtına dokunmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında türbeye dokunmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığına dokunmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir