AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, yetkili bir göreve atanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek kısa sürede başarısının artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Kahve falında düğün gitmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünü gitmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir