AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla düğüne gitmek

Kahve falında arabayla düğüne gitmek

Kahve falında arabayla düğüne gitmek sırtının yere gelmeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin düğününe gitmek kapanan kapıların açılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlandığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle düğüne gitmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin düğününe gitmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir