AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazırlanıp düğüne gitmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne gideceğini görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle düğüne gitmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir