AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünü gitmek

Kahve falında düğünü gitmek

Kahve falında düğünü gitmek gülmeye hasret kalacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunların hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünü gitmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Kahve falında ölüyle düğüne gitmek istediği başarıyı göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin düğününe gitmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin düğününe gitmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin düğününe gitmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek kazancınızın artacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında akraba düğününe gitmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir